Salon infrumusetare Iasi

Tratament de par MILKSHAKE NATURAL

mlk

MILKSHAKE a creat 4 tipuri de măşti de îngrijire naturală care -dacă rezistaţi să nu le mâncaţi (pentru că sunt chiar atât de naturale, pot fi comestibile) –  fac minuni pentru părul dumneavoastră.  Descoperiţi  sortimentele  delicioase de tratamente care vă vor oferi un păr  cu aspect  splendid  şi miros divin. Aveţi de ales sortimentul potrivit în funcţie de tipul de păr, pornind de la Masca cu Lapte  pentru părul deteriorat şi uscat, Masca cu Iaurt pentru părul vopsit sau normal, Masca  cu Cacao pentru păr aspru sau normal  şi Masca cu Papaya pentru păr fin sau lipsit de strălucire.

Fiecare dintre aceste tratamente este menit să  ofere fiecărui tip de păr hidratare, protejarea culorii, hrănirea şi fineţea de care are nevoie.

Tratament de par milkshake

MASCA NATURALA CU LAPTE

Ştim că laptele are o importanţă primară şi reprezintă prima resursă naturală de hrănire încă de la naştere şi  în copilărie, conţinând toate elementele esenţiale: proteine, aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi vitamine.

Masca naturală cu Lapte este un amestec de proteine din lapte  sub formă de pudră care, în combinaţie cu Baza Natural Care Mask , formează un tratament  intens de hrănire a părului, oferind strălucire, fineţe şi  aspect sănătos.

MASCA NATURALA CU IAURT

Bogată în proteine hrănitoare , acid lactic şi vitamine, Masca de păr pe bază de iaurt reprezintă  soluţia naturală pentru  un păr sănătos  şi hidratat. Acizii au rol de fixare şi protecţie a culorii, fiind recomandată părului vopsit sau natural.

Tratament de par milkshake

Tratament de par milkshake

MASCA NATURALA CU CACAO

Pudra de Cacao reprezintă un anti-oxidant natural pentru o hrănire intensivă a părului. Combinată cu Baza pentru mască rezultă un tratament cu miros delicios care hidratează părul şi îi oferă moliciune, fineţe şi vitalitate. Această mască este recomandată părului  aspru , lipsit de strălucire sau natural.

MASCA NATURALA  CU PAPAYA

Bogată în vitamine şi minerale, Papaya şi baza pentru mască sunt combinate pentru  a obţine tratamentul perfect pentru un păr hidratat, revitalizat şi hrănit din interior.  Este recomandată  părului fin , lipsit de strălucire. Rezultatul va fi un păr cu volum, cu fir mai gros şi reflexe de strălucire.

Tratament de par milkshake

Tratament de par milkshake

BAZA PENTRU MASCĂ 

Conţine extracte de avocado, ulei din  orez, miere de albine  şi fructe pentru o hrănire intensă.  Vitamina E  şi agenţii de hidratare din formula MILKSHAKE protejează culoarea părului şi îl fereşte de acţiunea radicalilor  liberi.

După fiecare tratament se utilizează Balsam Leave-In, Frişca Hidratantă sau Cocktailul cu Ulei de argan pentru un efect de durată.

Telefon: 0752.381.218

Program:
Luni-Vineri: 9:00 – 19:00
Sambata: 9:00 – 15:00
Duminica: Doar programari

http://www.westlook.ro/contact/

(5701 vizualizari)